Saturday 22 January 2011

Golden Globe da Golden Globe!!!

Herkesin izlediği şu törenlerin bir ben manyağı olamadım.Genelim kültürüm genişlesin diye bazen kendimi zorluyorum ama yok nafile, zewk almıyorum, ilgilenmiyorum. Belki de beni hiç davet etmediklerindendir  :)
Son günlerde internette boy boy törende kimlerin ne giydiğine dair fotoğraflar ve yorumlar bulunmakta ki bunlara rastlamamak çok zor. Ben de göz gezdirmiştim ama Helena Bonham Carter'ı görmemişim. Of çok sewiyorum bu hatunu, tamam zevklerimiz şu an olduğu gibi her zaman uyuşmayabilir ama bu ne hal?!?! En azından ayakkabıların modeli aynı olsaydı :(




kalp+fiyonk+çanta=o benim çantamm

Bu çantayı Bodrum'da Oasis AVM deki bir butikten aldım 1 ay önce, son günlerde siyah çanta kullanmam gerektiğinde gözüm bu çantadan başkasını görmüyor!!! Satıcı kadın o kadar emindi ki benim bu çantayı alacağımdan benim içim acaba alsam mı almasam mı, biraz pahalı aslında diye giderken, çok rahat bir şekilde "Bak bir de sigaralığı var." dedi. Bendeki tepki; "ayyyyy o bile çok tatlı!?!?!" 
Sonuç olarak neredeyse hiç indirimsiz aldım çantayı! Memnun muyum?tabiki de! Ben tasarlasam ancak bikaç fark olurdu arada!
Guccilerim, Guesslerim vb şimdilik bir kenarda, bu aralar İstanbul'dayım, beni çantamdan tanıyın :p (muhtemelen bu gece de seçimim bu:)






Tuesday 18 January 2011

Gripin - DEAD or ALIVE

Bu sefer başlığım pek bi afilli oldu ;)


http://www.hafifmuzik.org/?p=11982 şimdi burada çok güncel konularımızdan biriyle ilgili olarak 


"24 yaş altına yasaklanması gereken 15 şarkı!" isimli bir yazı var, ben de kendi pc me bakıp oraya yazdığım yorumu ekledim; 

sema Says: 

O kadar çok ki!!!Bilgisayardaki Türkçe parçalarıma göz gezdirince yasaklanması gereken bütün şarkılar bendeymiş gibi geldi.
*Müzeyyen Senar, Zeki Müren ve Nilüfer’in yorumladıkları Agora Meyhanesi !!!
*Levent Yüksel de yasaklansın, tamam bütün şarkılarında alkol geçmiyor ama adamın sesi beni içmeye teşvik ediyor, bence sakıncalı!!!
*bir de artık tv de de içilen sahneler olmasın, o da benim içimi gıcıklıyor!
Şu anda playlistim Türkçe çalmaya devam ediyor. Bir an durup "annneeeyy Gripin" dedim. 
eee ne war bunda? şu war; yazın Bodrum'da konserleri wardı, gittim, gördüm çok beğenemedim-eğlenemedim... Ama neden?!?neden?!?! daha önceden de live performance dinlemiştim, iyiydi-güseldi...Belki ortam, belki o günkü playlistleri...olmadı işte...başka bahara :( ben şimdi ewimde dinleyeyim bari.

şebekliğimi yaparım, konserimi izlerim, ben buldum sanki nedeni, Hadigari-ay ne alaka-dedim ama gittim tabi kaçar mı.Sewmiyorum orayı, hatta bikaç gün öncesinde de Manga konseri varmış, nerde LİMON'daki MANGA, nerde Hadigari, aynı tadı werir mi?! cıkkkkk

home sweet home

Ellerime bakmak istemiyorummm, manikürcüme gitmekten korkuyorumm. Kadın benim sokakta yaşadığımı düşünecek bu sefer eminim! 
Sebeplerim; 
*zaten benim ellerim küçüklüğümden beri çok çabuk yaralanır, kurur, tırnaklarım bozulur&kırılır.bknz: doğal yetenek artı genlerin bileşimi! insanın manikürün ilk gününde tırnakları bozulur mu ya?
*geçtiğimiz 2 hafta boyunca Ankara'da ailemle birlikteydim, Kızılay'dan Ümitköy'e taşıdık evi, e bakınız erkek çocuk doğuracağıma Sema'yı doğururum demişler, tamam biraz çatlak, sinirli, içiyor, s.çıyor ama işe yarıyoru da eklemişler.
       * tozlu koliler mi dersin binlerce tozlu kitap mı dersin...
*Ahh Ankara deyince benim minnoşummmm Şans'ımı unutmamak lazım, erkeğim benim, HAŞİN mi HAŞİN varlık. İnsanların bazen bana "sen faça mı atıyorsuuuunnn?" diye sormalarına sebep biriciğim:)
Bi de bu sefer dikkat ettim güya, elllerimdeki bikaç tırmık izi mikrop kapmış bile, acıyor fln.Neyse onun canı sağolsun, O'na bişi olmasın!

 


 ayhhhh aşkım bnm nolur bakanlar maşallah desin, çok özlüyorum onu bennnn!!!zaten son zamanlarda aman nazar değmesin diye bile koymuyordum internete fln fotosunu ama sakınan göze çöp batarmış :)
bu salağı bulduğumda 5 günlüktü zaten, veterinerlerin hepsi yaşamaz dedi, çok küçük ve üşüyor anne sütü lazım bla bla...gözüm gibi baktım, yapay kedi sütü tozu aldım öğrenci, halimle ona. ama değer yerim ben onu!!! 

Eeee kendi ewime geldim de nooldu? Ew pis, zaten yazık en yakın arkadaşlarımla Ankara'dan beraber geldik, kızları 2 gun pis ewde yatırdım, heheh ewe sadece yatmaya geldiğimizi sayarsak çook da önemli olmayabilir bu ayrıntı.

şikayetim war uleenn!!!

Eski bloglarımdan birinde gördüm, taa o zamanlardan(2007) last.fm'e alışamamışım ben.Neredeyse last.fm dışındaki bütün benzerlerine üye olup dinlemişim ama...üstüne bir de beğenmişim.


*Mesela şu an favorim jango, sevdiğiniz şarkıcıları yazıyorsunuz listeye ekliyorsunuz kafasına göre onlardan çalıyor.


*Benim 2007 de blogumda yazdığım ise musicovery imiş. O zaman da yazmışım hiç kesilmeden çalıyor diye, şimdi merak edip ne dinliyormuşum diye açtım, maşllahı var, bi kere bile takılmadı.Bilmiyorum sadece bana oluyormuş gibi geliyor ama bende fizy (zamanında açıkken) ve youtube sürekli takılıyor.


Bir de eklemeden geçemeyeceğim, Bu ttnetten bana bay geldi. Ben en başında sınırsız internet için başvurduğumda bana sattıkları kampanya ilk 4 ay bilmem ne kadar öde, sonrasında bilmem ne kadar öde idi.Tamamdır kabul, tabiki de uuupuzun sözleşmeyi okumadım-okuyan war mı? Şimdi 4 ay geçti telefonumda bir mesaj, 4 aydan sonra o yuksek olarak ödeyeceğim rakam meğerse sadece 25 gb lık bir internet içinmiş.(zaten ttnet'ten şu son 2 aydır çektiğim diğer çileleri saymıyorum bile!!!) 
Şimdi o kadar kasılıyorum ki internet başında limitim doldu, dolacak diye.
Teknoloji hala bu kadar pahalıya satılmamalı bence artık.


Finlandiya'da internetin "insan hakkı" sayıldığını biliyor muydunuz? Yani nasıl elektrik, su, temiz hava insanların temel gereksinimleri ise internet de onlar için temek hak. Bu durumda Finlandiya Hükümeti 2010'da aldığı kararla insanlarına bu temel hakları sağlamakla yükümlü olduğu gibi kesemeyecekmiş de...


Acaba onlar mı çok ileri biz mi çok geriyiz?

işte bu da ttnet'e gitsin benden, derin sevgi ve saygılarımla 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...