Friday 31 December 2010

deney günü bugündür!!!

Bu aralar kendime gelme yolunda büyük adımlar attığımın farkındayım:) eee 2011'e giriyoruz ne de olsa :P bi önceki yazıma ithafen.
Ben neden kendimde değildim, neler oldu ,neler oluyor, bunlar şu an için sıkıcı we uzun şeyler, sonra belki :) yoxa bnm hayatım cidden eğlenceli we renkli; laf söyletmem :)


şimdii bugünkü deneyime gelelim;
gerekli malzemeler:
1-uzun ya da uzuna yakın saçlarınız
2-ewde bulabildiğiniz bütün küçük tokalarınız


Ewett başlıyoruz canişkolar bu da benim DIY projem :P
küçükken saçınızı kıvırır kıvırır sonra da kıvırcık saçlarım war diye ortada dolanır mıydınız? ben bayılırdım, hatta annemin bigudilerini de hep aşırır onlarla kıvırmaya çalışırdım, ama hiç benim istediğim gibi olmazdı,en iyisi bizim küçük tokalardır walla.
Kıvırın kıvırn tokalarla tutturun, bu kadar:)
Bugün akşam sewgilim we arkadaşlarla yemeğe Ümmü'ye, oradan da Adamik'e geçicez(Bodrum'u bilenler 2 sini de bilir bence, bilmeyen warsa da öğrenin mutlaka!). Yani party zamanı. Daha ne giyeceğime bile karar wermedim, ama değişiklik şart o yüzden saçlardan başlıyoruz.tabi ben hazırlanırken açacağım bu saçların görüntüsünden memnun olup bi şekle sokabilecek miyim yoksa gece boyunca etrafta cadılar gibi mi dolaşacağım bilmiyorum...


Kızım işin gücün mü yok, bigudi yap, kuaföre giti bişi yap, akıl al bakkaldan diyenleri de öpüyorum çok:)


Weee başlıyorum, sonra fotoğrafları koyarım:) :*

sizin de yeni yılınız kutlu mutlu ola ahali!!!

Kaç gündür sosyal mecrada (bu lafı kullanmak için can atıyordum aylardır)yok "christmasın hayırlı uğurlu ola", yok "yeni yıl,yeni yıl hoşça moşça geçe" tarzında kutlamalardan, dileklerden bana bay geldi.Üstelik ben daha yeni yıl ruhu moduna giremedim bile!!!
Ahh benim de planlarım, isteklerim war, tabi ki gaza gelmek için bu yıl şunu yapıcam bunu daha iyi yapıcam diye kafamda tasarladıklarım.
Sanırım yeni yıl olayına ben bir de 3 Ocak'ta olan doğumgünümü arada kaynattığı için hafif kıllığım olduğu da söylenebilir.
Geçen sene güzel ve eğlenceliydi mesela; Prag'ta daha önce hiç tanımadığım 20den fazla farklı ırktan insanla,gene tanımadığımız birinin ewinde kalıp, geceyarısında sokak ortasında kendi havai fişeklerimizi patlatmıştık.Sonra toplu taşıma araçlarından birinde milleti çıldırtma pahasına şarkı söylüyorduk.




Fakat ne oldu kendi doğumgünümde Prag'tan Litvanya'ya(o dönem orada ERASMUStum) dönerken şoförlüğü ben yapıyordum.Gerçi Litvanya'da arkadaşlarım bana gene inanılmaz sürpriz hediyelerle, süper bir doğumgünü partisi düzenlediler.Ahh ERASMUS wahh ERASMUS!!!

Thursday 30 December 2010

here or takeaway?

takeaway_miljo_lamp

İlk başta ne olduğunu ben çözemedim, sizi de zorlamayayım. Bu bir takeaway lamba. Mantık güzel, kullanışlıya benziyor-hele ki benim gibi küçücük bir eviniz varsa-isterseniz asarak kullanın, isterseniz yere veya masanıza koyun. Gelin gorün ki fiyatı $84cık. Kargo fiyatını hesaba katmadım bile. Satış yapılan sitenin arayüzünü falan hiç beğenmedim ama bu ürüne benzer başka orijinal şeyler de war.Buradan buyrun;)

Wednesday 29 December 2010

Çok kabasın bebeğim!!!ama bi o kadar da şirinsin:)



İşte budur, tam benlik, bayıldım...
çiğnenmiş sakız magnetler.Buradan buyurunuz almak için diyeceğim, fakat Türkiye'de iseniz bence boşwerin.
Mesela ben geçenlerde aldığım fimo hamurumla nanelisini ve meyvelisini yapmayı düşünüyorum.Yaptığımda fotoğrafları eklerim.
Normalde magnetlere bu kadar düşkün değilimdir ama dedim ya bayıldım...erkek arkadaşıma we anneme bu magnetlerle not bırakmak için sabırsızlanıyorum diyebilirim. Kolay gelsin :*

stuck up magnet

Sunday 26 December 2010

welcome me buckos!!!



Ahoy ahali, yeni eğlencem Pirate English konuşabilmek, geçenlerde hayranı olduğum Hesionka'nın blogunda gördüm, facebookunu bu şekilde kullandığını yazmış.Aaa nasıl yani, dedim ve hemen denedim. Bu nedir ne değildir diye internetten araştırırken de adamların translation için bikaç site açtığını ve "Talk Like A Pirate Day" diye bi event başlattıklarını gördüm.Ben uzun yazılara pek gelemem o yuzden hikayesini falan okumadım ama siz isterseniz buradan buyrun. Ayrıca apple severler de buradan pirate translatorlarını indirebilirler.
Virüs yiyici Avast'cığımız bile bu işe bulaşmış, isterseniz Avastınızı da Pirate İngilizcesiyle konuşturabilirsiniz o da burada.
Beni baymaya başlayan ama telefonumu daha az kullanmamı sağladığı ve uzaktaki-yakındaki arkadaşlarımı kontrol edebilmemi sağladığı için, bla bla bla facebook tan wazgeçmeyi şu aralar düşünmüyorum. Ve bu şekliyle cool&eğlenceli oldu :) kalsın bakalım...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...