Saturday 29 January 2011

Geri dön, geri dön.Ne olur geri dönnn!!!

Yaratıcılık kullanılmadığı zaman seni terkedip giden bişeymiş.E o da haklı işe yaramadığını düşünüp üzülüyordur belki de :(
Kalbini geri kazanıp aramızı da iyi tutucam bu sefer!

Tuesday 25 January 2011

kendimi döwmek istiyorum!!!

Ödenmesi gereken 3 adet kira borcum (niye 3 tane olduğu uzun ve can sıkıcı bir hikaye) warken sen hala alışweriş sitelerinde gez kızım!Aferin sana!

Ama Dergi Vitrini  manyakkkkk bir site!!!BCBG elbiselerden, UGGlara(bhtr&mls), Vivienne Westwood un Melissalarından, benim takıntı markam PUPA makyaj setleri bile var!!!Ben hemen "work baby work" moduna giriyorum. Bu site sanki benim wishlistim gibi! 
Bu Pupa setin aynısını İtalya'dan aldım, Litvanya'da kullandım diyemem kıyamadım, Türkiye'de kırdım:)

Rain bootlara bayıldımmmm!!!ama almadım zaten kartlarımda yer yok :):):)


veni vidi vici

Her ne kadar son zamanlarda çok izlenilesi bir GS olmasa da iyiydi, güzeldi, hoştu.
Stad düper bi kere ona laf yok. Maç sonu acaba 10 dk erken mi çıksak, yoksa beklesek mi derken kendimizi içeride beklerken bulduk.6 dakika da 2000 kişi taşıyan metro gözümüze çok kalabalık gözükünce başkası için gelen taksici abiyi kafalayıp ewimize dönebildik. Bir de maçta yoktu ama maç çıkışında Adnan abimiz acayip sinirli bi şekilde seyyar satıcı amcaya patlayıp tezgahını tekmeledi. Stadın güzelliğinden başka aklımda kalan olay bu. Maç mı? Eh işte en azından yenilmedik ilk maçımızda :)



Monday 24 January 2011

manikür-pedikür-kesim-boya...sonuç; rezalet :(

 Güldüğüme bakmasın kimseler. Geçenlerde bakımsızlıktan sokak çocuğuna benzediğimden bahsediyordum. Ne oldu... Gittim ıkına sıkıla kuaförüme. Manikür&pedikür seansıma başlamışken çok şirin olan Mühübe Abla(kuaförüm) dedi ki; "Ay senin sadece elin ayağın değil, onları hallederiz, saçına da bişiler yapalım." Değişikliklere bayılan ben, saçları popo hizasına gelmişken-kuaförün ben kesmem senin istediğin model kısa- demesine rağmen bir çırpıda kestirmiş olan ben bu teklife hayır diyeceğim?!?! Görülmemiş olay!
Keşke kendi tarihimi baştan yazıp hayır deseydim orası ayrı!
Kesim aşamasındayken bir de boyayalım dedi, olur olur dedim. Offf çok pişmanım! Ne kullanışlı oldu, ne kesim modelini ne de saçımın rengini beğendim.

Aynalara küstüm desem yeridir.
Alınan ders; manikür ve pedikürde Mühübe Abladan vazgeçmem, başka herkes mutlaka kanatıyor we çok kötü sonuçlara yol açıyor (4 sene öncesinden bir kadın ayak başparmağımı öyle bir kanattı ki, hala kapalı özellikle kapalı topuklu giydiğimde acıdan duramıyorum, her seferinde de sewgilerimi gönderiyorum o kadına)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...