Thursday 3 February 2011

Eğer Fotoğrafları by Facebook

Geçen sene bu zamanlarda ben Vilnius/Litvanya'daydım. Bilmiyorsanız kasmayın, büyük bir kayıp değil. Avrupa'nın göbeğinde olmasına rağmen çok da ileri olmayan küçücük bir memleket. Kötü demiyorum, hatta ben seviyorum bile. Ama tatil planı yaparken "Acaba Paris'e mi yoksa Vilnius'a mı gitsem?" diye düşünmenize gerek yok :) Daha sonra kafama eserse bolca bahsedip bir dolu da fotoğraf postlarım zaten oralarla ilgili. Benim ve benimle aynı sırada orada olanların sevme nedeni ERASMUS! Sadece hayatımın en büyük deneyimlerinden biri değil, hayatımda inanılmaz güzel insanları tanıyıp onlarla zaman geçirdiğim çok güzel bir dönemdi. Sabah akşam partylemece biraz bünyeyi yıpratabiliyor tabi, ama aynı zamanda artık İstanbul'da gittiğim mekanlar da beni sıkıyor. Hep aynı mekanlar ve insanlar. Benim gibi düşünen 1 milyon insan da bulabilirim, facebook tabiriyle :)
Facebook demişken, asıl konuma dönüyorum.Erasmus-Litvanya fotolarıma bakarken gördüğüm "Eğer fotoğrafları" ve "bana fotoğrafları" yazıları :) Ne demek ben de bilmiyorum!?! yorumsuz:)

Please Return it to SEMA!!!

Ben bu modele bayıldım, çok bilinen bir Tiffany modeliymiş ama ben daha yeni görüyorum. Pardon olabilir Türkiye'de yaşıyorum ABD'de değil. Hatta bunu Canadalı pek de sevemediğim bir arkadaşım yüzüme vurmuştu. Benim yüzüğümü beğendiğinde Tiffany olduğunu söyledim, yanındaki Amerikalı arkadaşı ile 1 saat beni anlamaya çalıştılar. Ben de Türkiye'ye gelmişler, burada yaşıyorlar, acaba tam Türk mü oldu bunlar diye düşünüyordum ki; hatunlarda bir anda jeton düştü ve "aaaa Tıfffıni" diye bağırdılar! Ben de tam Tiffany takan, ama ismini bile telaffuz edemeyen dumur bir Türk kızı rolünde, kendimi bildiğiniz sonradan görme gibi hissettim! Siz önce gidin Türkçenizi düzeltin diyemedim tabi! Onun dışında da bişey söyleyemedim ama! Buyrun size bir adet Şaşkın Sema :) Evet o kızları pek sevmiyorum ama artık ben de Tıffıni diyorsam onların sayesindedir!
Zaten ben bu modeli yeni görüyorum ama onlarda kesin vardır:P çok bilmişler!!! :)
Neyse sonuç bölümü; Ben bu modeli istiyorummmm, kendimi kedi veya köpek gibi hissedicek bile olsam, istiyorum:) Benim Şans'ın(kedimde) tasmasında var buna benzer bişey, içinde adresimiz yazıyor. Beraber takarız diye düşündüm:)

Monday 31 January 2011

Bi Biskrem Versem?!?!?!

Ay ben biskrem falan istemiyorum, ben kavuşamadığım macbook'umu ve iphone4'umu istiyorum!!!
Bugün ekşisözlükteki entryleri okurken Biskrem'in reklamı gözüme çarptı, buradan buyrun!!!
Böyle yarışmalara katılmayalı en az 4 sene olmuştur.Ama buna karşı koyamadım. Nedeni basit; imac ve iphone4, ama bu ikisini diğer insanlara göre isteme sebeplerim daha çok ve daha başka.
Bir gün elime benim olduğu söylenen bir macbook geçti -hediye olarak- ben onu daha kullanmaya kıyamamışken o başka ellerdeydi, bana bir tane daha alınacağı söylendi ama yalan oldu :(


Sonra 3 Ocak'ta doğumgünüm vardı, annem ağzımı arayıp hediyemi bulmaya çalışıyordu ki; ta ta tatatataaa; iphone4!!! Gel gör ki hiçbiryerde bulamadığımız iphone4!!! Bu da bitmedi erkek arkadaşıma bu konuyu anlatırken o da demez mi "Ben de sana almayı düşünüyordum zaten ama bulamadım!"


Bir de bilgisayarımı ve telefonumu yenilemem gerektiğini düşünücek olursam kendime acımaya başlıyorum :( sanırım oturup ağlıycam şimdi :P




bu birinci fikir; http://bibiskremversem.com/fikir/m0fu.aspx
bu da ikinci ; http://bibiskremversem.com/fikir/oozn.aspx 


Tamam yazdıklarım ahım şahım değil ama neden ben kazanmayayım:) Okuyan gören warsa lütfen hemen 2 dk da üye oluyorsunuz, sonra tık oy :)








Beğenmedim, Beğenmedim, ehh Fena değil!!!


SAG Awards 2011'den bahsediyorum;




Kim Kardashian bence tam assolist olmuş gene.

Jennifer Lawrance da adaylardanmış ama Allah'tan ödül almamış, bu elbiseyle nasıl alacaktı ödülü merak ediyorum.


Neredeyse en şıklardan biri bu sefer Helena Bonham Carter, en azından ayakkabıları bu sefer aynı.Golden Globe'daki hali için buradan.


Christine Baranski de kendinden gençlere göre çook daha şık bence.Elbisesini sevdim.


Bir de alakasız ama Christian Bale'in maske taktığını düşündüm bu fotoda. Kafası biraz fazla büyük durmuyor mu?


Sunday 30 January 2011

Kalem Sallamaca!!!

Millet -24 alkol yasağı, +18 silah hakkı ve bilumum artı eksi yaş tartışmasına dewam etsin, ben de +6 yaş oyuncaklarımla ter döküyorum.
Geçenlerde görünce dayanamadan aldığım keçeli+simli kalemlerimi kullanayım dedim, hevesle çizittirmeye başlıyordum ki olmadı.Uçları beyaz boya falan gözükmüyor. Meğer ilk başta sallamak gerekiyormuş. E sorun değil sallarız da 20 dakika salla salla anca rengi gelebiliyor. Neyse şikayetim yok çok şekerler ve fazlasıyla kalori kaybım war, sewdim:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...