Thursday 6 January 2011

Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça

Dedi Sema! Wayy bea ne afilli laflar kullanmaya başladım!
Ben kıskanç bir insanım, mesela;
*benim kullandığımı başkası kullanmayacak( ahh ahh ben bugün herkesin kullandığı i-phone u kullanacaktım da hiçbiyerde kalmamış ki! )
*giydiğimi başkası giymeyecek (bunun gerçekleşmesi için önce sewdiğim moda tasarımcılarıyla kanka olup bana özel tasarım yapmaları için sewgi we para wermem gerekicek, ha bir de kendi tasarımlarımı hayata geçirebilmem gerekicek, tabi biraz zamanı war bu şıkkın)
*sewdiğimi başkası sewmeyecek (beğenip, hayran olabilir ama ulaşamayacağını düşünüp hayallere dalmayacak, ve Sema gaza gelir)
 ---tabi bu saydığım we daha da uzatabileceğim maddelerle şimdi tanıtacağım sitenin çook yakın alakası yok.
---olay şu www.luxinabox.com ; bu siteden Chanel, Dior, LV, Prada ve daha pek çok ünlü markanın çantalarını kiralayabiliyorsunuz. Süper bir fikir, fiyatlar da makul gözüküyor gene de ben bu servisi kullanmayı istemedim sanırım. Kendimi eskort kiralamış gibi hissetme ihtimalim war. Gene de ne olur nolmaz, bookmarkladım bile ! :)
Bu arada acaba kimler bu olaydan haberdar diye baktım ve facebookta 316 kişilik grupları varmış, yani en az 316 kişi haberdar.
Bence siz de bir göz gezdirin...

Tuesday 4 January 2011

Twitter'dan bildiriyorum

Yarım saat önce twitterdan takip etmeye başladığım Metin Arolat sayesinde artık www.ufizy.com u biliyorum ve dinliyorum. Nedir ne değildir diye hiiiiç araştırmadım, alternatif fizy diye geçiyor. Üzümünü ye bağını sorma modundayım.
ps I : Metin Arolat hastası değilim, niye takip etmeye başladığımı da bilmiyorum, belki de o bana hastadır ve benim fizysiz kalmama üzülüp, twitini okuyabilmem için bütün bunları O kurgulamıştır, evet evet sebep bulundu işte...


ps II : bu twitter superstarları hiç beğenmedim , bence superstar ruhunu öldürücü özelliğe sahip bir model, bunlar piyasadaysa kalksın, adidasın websitesinde bulamadım o yüzden original mi bilmiyorum. Ay bir de facebooklusu war. Superstarlarımdan soğutmayın beni ulaannnnn!!! 

Nefret ediyorummm Part I

* TV deki aptal programlardan
* sinir bozucu reklamlardan
* arka planda müzik çalan websitelerinden
* fazla aptal insanlarda (bu madde biraz fazla genel oldu, sublistini sonra yazarım) 


*Reach out & Touch ME DAVEEEEE;
DEPECHE MODE'u -ki hayatımın grubudur, DAVID GAHAN da artık sewgilimin bile kabullenmiş olduğu aşkımdır- hayatlarında bir kere duyup sonra da analarının karınlarında da DM dinliyormuş gibi dawrananlardan - bu nefretim sadece DM ile sınırlı değil, onun da ayrı bir toplisti war aslında, bir de bu tarz şeyler genelde ergenliğe özgüdür ama ergenlikten kurtulamayan çok insan var, o da ayrı bir nefret tribim...


* de ve ki 'yi bağlaç olarak kullanıp, bunun farkında olmayan ve bitişik yazanlardan - hadi sokaktaki insanı anlarım, mühendisi, doktoru, askeri falan da anlarım, peki ya yazar denilen insanlar??? Köşe yazarından kitap yazarına kadar bu yanlışı yapan işleri yazmak olan, bu insanlara ne demeli?-"sizden nefret ediyorum" denilebilir kanımca :)


bugün yeterince nefret kustum arkası yarın, yarından da yakın ya da çok uzak olabilir...

çok kıskancım!!!

yok yok walla değil, ama bu Pelin Batu kişisine bir türlü ısınamamışımdır, özel bir sempatim de antipatim de yok.Blogları gezinirken buraya rastladım, tek olmadığımı gördüm, hatta dediğim gibi ben baya bi nötrmüşüm, hatuna özel site açmışlar-farklı bir tarzla:) 

bugün benim doğumgünüm(dü)

Afilli değil ama güseldi, Ankara'ya gelip ailemle birlikte zaman geçirdim.
Daha nolsunn...
Bir de yakın çewrem arayıp, mesaj atıp kutladılar sağolsunlar. Daha sonrasında güselce eğleniris ztn.
Onun dışında facebooktan 150 nin üstünde msj artı post aldım hala da dewam ediyor, inanılmaz mutlu oldum!!! Tamam biliyorum sonuçta ekranın sağında bütün arkadaşlarımın sayfasında çıkıyor gene de süper:) 
Ahhh geçen gün kankayla kafayı çekerken muhabbet 80lere 90lara geldi.
Youtube açıldı, aklımıza gelen bütün eski şarkılara we programlara göz attık, yorumum ise günümüzde çeşit ne kadar bol olsa da kalite artık düşük bea !!!
Mesela faworilerimden en eskiden başlarsam; Barış Manço-Adam Olacak Çocuk, Susam Sokağı veeeee Parliement Pazar gecesi sineması-ewet özellikle müziği...
Neyseee artık önümüze bakıyoruz, arada nostalji yapmak güseldir.
Dylan's Sesame Street Cupcakes!
Cupcakemania, bütün bloglarda illa war benim neyim eksik olayı:)))


fabric-flavours-kids-purple-cookie-time-sesame-street-t-shirt
fame-and-fortune-this-girl-is-cute-ladies-elmo-t-shirt-from-fame
                                                                                    Bu t-shirtlere hasta oldum, bayıldım, istiyorum...

new-balance-x-sesame-street-1

Bu ayakkabıları da beğendim, ama şu an imkansız, bu seri sadece küçükler içinmiş, benim spor ayakkabıda 40 numara olan ayaklarım için değil. Zaten hiç New Balance sneakerım olmamıştı, bu gidişle de olmayacak:)Büyük bir kayıp değil!
:*



Sunday 2 January 2011

la chatte à l'air !!!

Klasik yılbaşısı eğlencesisi;
Klasik derken tabiki de dansöz oynatmadık, ama her haftasonu yaptığımızdan da farklı bişi yapmadık:)
Bodrum'da bizim için klasikleşen şeyler; favori mekanlarımızdan birinde yemek+demlenme sonrasında mekana akmaca ki bu %99 Adamik, ve belki Kule bardır.ta ta ta taaaaaaaammm gene Adamik ama bu sefer yılbaşı farkıyla yazı aratmayacak şekilde kalabalık.
ta ta ta taaaaaaaammm gene Adamik ama bu sefer yılbaşı farkıyla yazı aratmayacak şekilde kalabalık.Bu daha saat 11 de, Adamik'in önü, apaçisinden ünlüsüne kadar kimi ararsan vardı sonrasında. 
kafamdaki çiçeğim Accessorizedan, elbisem Victoria's Secret-çok gozukmese de- hatta sitesinde hala bulabilirsiniz, Tr ye gonderim war, ben linki de weriyorum buradan-gene de almanızı pek tawsiye etmiyorum.
 Sebep 1: bende war bi kere herkeste olmasın:)
Sebep 2: bu sitede gosterdikleri şekillerde ben daha giymeyi hiç beceremedim, elbise kaygan şekerim sen bağlasan da etsen de durmuyor ki, pek rahat bi olay değil yani.
Mesela aşağıda da kırmızısı war ama yaptığım model gene aynı aynı:)



işte aşağıdaki modeller gibi de guya kullanabiliyorsunuz, YALANNN!!! :) 


efes her yerde sizinle!!!

Yeni yılın ilk sabahında Bodrum Marina'dan süppperrr bi manzara, millet denize karşı poz werirken ben bunu buldum:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...